Tegen rimpels & acne littekens
DERMAROLLER™ Therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Door kleine gaatjes in de huid te maken wordt de huid aangezet om zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, dit resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de DERMAROLLER™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van:

  • Littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Striae
  • Verslapte huid

De behandeling

De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de Dermaroller wordt gegeven biedt een duidelijke meerwaarde voor uw huid wat betreft Huidverbetering. Wat maakt de DERMAROLLER™ zo bijzonder?
De DERMAROLLER™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 wordt alleen aan rollers gegeven die uit Zweeds ijsgekoeld staal zijn vervaardigd en steriel zijn. De materialen worden streng onderzocht. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot max. 0.1mm is. We spreken hier over echt chirurgische micro-needling. Grotere diameters en/of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten.

Teveel naaldjes geven het effect van een fakirbed en geen enkel naaldje zal voldoende de huid penetreren of slechts heel oppervlakkig ofwel de behandelaar moet met hoge druk gaan werken wat weer kan resulteren in het afstompen van de naaldjes met alle risico’ s van dien.

Micro Needling is een behandeling zonder grote druk er worden fijne microkanaaltjes en microwondjes gemaakt zonder de opperhuid te schaden zodat een natuurlijk herstelproces van de huid ontstaat. Micro Needling Therapy is van oorsprong een medische behandeling die ontstaan is uit diverse medische en wetenschappelijke studies.

Hierdoor is de originele Dermaroller op dit moment als enig micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring. (Bij sommige fake rollers staat CE voor China Export)