Gudrun

Mijn naam is Gudrun Has en ik ben sinds 2004 schoonheidsspecialiste. Daarvoor ben ik 16 jaar werkzaam geweest als manager bij KPN. Iets heel anders.

Elk jaar volg ik een grote verscheidenheid aan opleidingen en cursussen om van alle laatste informatie en kennis op het gebied van huidverbetering op de hoogte te zijn. Zo kan ik je altijd met de laatste technieken en ‘know how’ helpen om de conditie van je huid zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden.

Ik vind het belangrijk om samen met jou tot de meest geschikte behandeling te komen die je huid weer laat stralen. Een behandeling welke zowel ontspannend als huidverbeterend kan zijn.

Ik heb meer dan 14 jaar aan de Haarlemse akademie les gegeven (theorie en praktijk in diverse vakken). Momenteel geef ik privélessen en ben ik nascholingsdocente bij de branchevereniging ANBOS. Hierdoor kom ik veel in contact met andere schoonheidsspecialistes waardoor ik alert en op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens geef ik les aan docenten en leerlingen van het mbo en aan vakcollega’s in huidverbeteringsmassage, bindweefselmassage, pincements, shiatsu en acne. Tevens ben ik Bas assessor en neem ik examens af bij mbo scholen.

Bekijk CV van Gudrun

 


Foto’s van de salon

Klik op de foto’s voor een vergroting