Gewoon doen!

Super hoor, fijn dat je al jouw know how wilt delen! Succ6 verzekerd, ik zou zeggen twijfel niet,maar gewoon doen!

Waardevolle toevoeging

Gisteren mijn eerste privé les huidverbeteringsmassage bij je gevolgd! Dankjewel voor de mooie eerste les, wat is dit een mooie massage en straks een waardevolle toevoeging voor mijn klanten!

Tot de volgende keer

Bindweefselmassage workshop is echt een aanrader! Binnen een dag complete gelaatsbindweefselmassage geleerd. Veel tips er bij gekregen. Dank je wel Gudrun en tot de volgende keer!

Met vlag en wimpel geslaagd

Gudrun is een zeer gepassioneerde vakbekwame vrouw! Dankzij haar lessen en duidelijke aanwijzingen tijdens de praktijklessen ben ik met vlag en wimpel geslaagd voor het huidverbeterende massage examen bij het kwaliteitscentrum! De volgende specialisaties ga ik zeker bij Gudrun volgen om zo voorbereid mogelijk de volgende examens in te gaan. Dank je Gudrun!

Een aanrader!

Na eerder al de huidverbeterende massage gehaald te hebben heb ik mede door de goede lessen van Gudrun vandaag mijn Acnespecialisatie gehaald. Het les krijgen in kleine groepen of privé is een aanrader!

Dé vakvrouw in specialisaties

Gudrun is de vakvrouw in specialisaties! Gudrun stoomt je in no time klaar voor kwc-uv examens! Is alijd op de hoogte van de nieuwste exameneisen en is een gedreven enthousiaste docent en vakspecialist! Gudrun zorgt er voor dat je met zelfvertrouwen en goede vakkennis klaar bent voor je examen! Kortom een top docent die de lessen aan kan passen op jou wensen en behoeftes!

Wat professioneel!

Ik ga er heel graag heen. Kundig proffesioneel en fijne relaxte omgeving. Elke 6 weken weer genieten.

Geweldige bindweefsel massage

Weer een geweldige bindweefselmassage gehad met als toetje een relaxte schoudermassage.

Ik kan er weer tegenaan! Bedankt Gudrun

Wat een top docent!

Wat een Top docent is Gudrun! De huidverbeteringsmassage perfect geleerd inclusief een heel duidelijke en uitgebreide uitleg over de theorie. Aanrader!!