Ik ben Gudrun Has en sinds 2004 schoonheidsspecialiste. Daarvoor ben ik 16 jaar werkzaam geweest als manager bij KPN. Iets heel anders.

Elk jaar volg ik een grote verscheidenheid aan opleidingen en cursussen om van alle laatste informatie en kennis op het gebied van huidverbetering op de hoogte te zijn. Zo kan ik u altijd met de laatste technieken en ‘know how’ helpen om de conditie van uw huid zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden.

Ik vind het belangrijk om samen met u tot de meest geschikte behandeling te komen die u huid weer laat stralen. Een behandeling welke zowel ontspannend als huidverbeterend kan zijn.

Ik geef les aan de Haarlemse akademie (theorie en praktijk in diverse vakken). Hierdoor blijf ik mede alert en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens geef ik les aan docenten van het mbo en aan vakcollega’s in huidverbeteringsmassage, bindweefselmassage, pincements, shiatsu en acne. Tevens ben ik Bas assessor en neem ik examens af bij mbo scholen. Bij onze branchevereniging Anbos verzorg ik samen met collega’s de nascholingen voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Bekijk CV van Gudrun

 

Foto’s van de salon

Klik op de foto’s voor een vergroting

anbos-wit
hannah-wit